Contact opnemen? Stuur een e-mail

Home > Connected > Acties voor CE house > mei 2020 Pannenkoeken drive thru

2020 Pannenkoeken drive tru

Nog steeds is de nood hoog in het CE house vanwege de pandemie. Omdat we niet naar Oradea in Roemenië kunnen reizen, we dus ook geen sponsorgeld kunnen meenemen, hebben we een actie bedacht. Tot onze verrassing vonden we een sponsor voor de bakmiddelen! Dat was de eerste winst. 

We houden een drive thru pannenkoeken  op de Watergoorweg. Nadat we veel reclame gemaakt hebben mochten we aan de slag om 525 pannenkoeken te bakken. Cobie, Remco, Emma en Koen hielpen ieder op zijn / haar manier mee. Dineke bakt de pannenkoeken, Cobie verpakte de pannenkoeken en zorgde dat ze warm bleven:), Remco: han en span diensten, Koen en Emma zorgden ervoor dat de bestellingen, pannenkoeken, kaarten en snoep op het juiste moment op de tafel  die aan de weg stond aanwezig waren. Gelukkig was het droog weer! Iedere 10 min kwam er een klant iedereen hield zich goed aan het tijdschema. De meeste sponsoren hadden van te voren betaald, dus we hadden geen gedoe met geld.

Omdat we een piek hadden  in de bestellingen, hebben we nog die mensen gevraagd mee te bakken. Hiervoor dank!

We haalden de krant en stonden op het internet! Mooie reclame.

We kunnen terugkijken op een geslaagde actie en konden vele mensen blij maken met een pakket vol voeding. En, we mogen het steeds ervaren: de eer aan de Heere, zonder Hem kunnen we niets doen.

Na de Heere zeggen we allen hartelijk dank!

Tekst NijkerkNU:

Pannenkoeken drive thru op de Watergoorweg

dinsdag 12 mei 2020 

NIJKERK Lekkerbekken waren zaterdag 9 mei welkom op de Watergoorweg, want daar konden via een drive-thru pannenkoeken worden afgehaald. Het betrof een actie van Connected en Stichting Coen, die de actie Noodhulp Oradea is gestart. Voor het goede doel waren 523 pannenkoeken besteld.