Home > Steun ons

Zo kun je Stichting COEN steunen

Je kan Stichting COEN op verschillende manieren helpen. Dit kan door een gift of via een nalatenschap. Alle beetjes helpen! Hartelijke bedankt alvast. Je kunt ons ook helpen door je aan te melden als vrijwilliger.

Gift

Eenmalige gift

• Een bedrag naar eigen keuze kan overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL98 RABO 0347 840000 t.n.v. Stichting COEN te Nijkerk.

Ik wil nu doneren

Periodieke gift

• Hierbij wordt voor minimaal vijf achter-eenvolgende jaren een vast bedrag geschonken. De afspraak wordt schriftelijk vastgelegd.

Nalatenschap

Erfstelling

• Bij een erfstelling wordt stichting COEN benoemt tot (mede-)erfgenaam. Stichting COEN heeft - eventueel samen met andere erfgenamen - recht op de nalatenschap.

Legaat

•  Een legaat kan een omschreven geldbedrag zijn, maar kan ook bestaan uit specifiek omschreven goederen, zoals bijvoorbeeld een huis, een auto of een waardevolle verzameling.