Contact opnemen? Stuur een e-mail

Home > Nieuws > Mooie opbrengst Kerstmarkt

Mooie opbrengst Kerstmarkt

Mooie opbrengst Kerstmarkt

8 december was het een gezellige en sfeervolle drukte in De Opstandingskerk. Het was de dag van de jaarlijkse kerstmarkt van COEN. We hebben op die dag veel bezoekers mogen verwelkomen die een keuze konden maken uit tal van kerststukjes en kransen in diverse stijlen. Ook zijn er heel veel kerstkaarten verkocht. Er was een prachtig boeket gemaakt en geschonken door bloemenboetiek Vergeet-mij-Niet. De bezoekers konden opgeven aan wie ze dit boeket zouden willen geven. De gelukkige winnaar is geworden: Miranda van de Veen. Naast de bos bloemen was er ook een boodschappenpakket waarbij men kon aangeven bij wie dat bezorgd zou moeten worden. De winnaar van dit pakket is mevrouw Volkerink.

In de koffiehoek was het gezellig druk waarbij jong en oud kon genieten van koffie of fris maar ook van heerlijke verse homemade erwtensoep. Ook de oliebollen van Bakker Looijengoed vonden gretig aftrek.

De opbrengst van onze markt was 1350 euro. We zijn er heel blij mee en danken al onze bezoekers en vrijwilligers hartelijk! Als u niet geweest bent hebt u echt wat gemist.