Contact opnemen? Stuur een e-mail

Home > Nieuws > Impressie Boerenmaandag

Impressie Boerenmaandag

Impressie Boerenmaandag

Onze voorzitter was er al vroeg deze morgen om de koffietent te helpen opzetten. De tent wordt al jaren gratis ter beschikking gesteld door Martin van Ginkel van A1 verhuur. We hadden 7 gratis kramen tot onze beschikking die werden ingericht terwijl de koster al  een vers bakkie koffie voor ons aan het zetten was.

De toren kon beklommen worden en daar zat een klein ontvangst comité gereed  in de hal om de klimmers te ontvangen. Er werd goed gebruik van gemaakt. Boven in de toren werden ze ontvangen door Henk van de Brink die er van genoot om alles uit te leggen boven in de mooiste toren van Nederland.

Heel blij waren we met onze vrijwilligers, die heel erg hun best hebben gedaan om van alles en nog wat te verkopen voor het goede doel. Als dank was er een lekker lunchpakket voor hen.

Er kon koffie gedronken worden met een lekkere stroopwafel er bij,  ook al voor het goede doel. Er was gewoon een fijne sfeer, heel de dag lang. En daar droeg het weer ook aan mee. Heerlijk zonder regen en (te) veel wind deze boerenmaandag.

Bent u niet geweest, dan hebt u veel gemist…

De opbrengst was rond € 800,--,  een mooi bedrag voor Roemenië.

Namens COEN, Paula Bakker