Contact opnemen? Stuur een e-mail

Home > Nieuws > COEN Kledinginzamelingsactie zaterdag 6 november

COEN Kledinginzamelingsactie zaterdag 6 november

COEN Kledinginzamelingsactie zaterdag 6 november

Nadat in het voorjaar de kledinginzameling niet door kon gaan, zijn we dankbaar dat we de najaars-kledinginzameling weer kunnen organiseren. Heeft u uw kleding al uitgezocht met de winter in het vooruitzicht? Is er nog iets bij voor de mensen in Roemenië?

Op zaterdag 6 november kunt u ’s morgens tussen 9.00 en 11.30 uur schone en goed draagbare kleding, maar ook schoenen inleveren bij de volgende adressen:

- De Opstandingskerk (Hoefslag 132),

- De Kandelaar (Meinsstraat 4a),

- en in plaats van in De Fontein zal deze keer de kleding ingeleverd kunnen worden in het Corlaer College, het (witte) Havo gebouw, ingang bij Sporthal Corlaer, Henry Nouwenstraat 8. 

Uw kleding biedt in Roemenië  werkgelegenheid voor mensen met een beperking.  Dagelijks werken er een aantal mensen met een beperking in een sociale werkplaats om de kleding te sorteren en winkelklaar te maken. De verworven inkomsten uit de tweedehandskledingwinkels komen ten goede van andere lopende projecten voor de mensen met een beperking.

Ondanks de corona pandemie is veel kleding tot nu toe ingezameld. De nieuwe opslag die wij mogen gebruiken, komt dus goed van pas. Wij hopen dit jaar nog kleding te transporteren naar Roemenië, met in totaal meer dan 40 m3.

Kunt u de kleding zelf niet brengen, bel dan Gerard van Veelen (06-27061280) of Henk van Asperen (033-2457670). Dan wordt met u een afspraak gemaakt om de kleding bij u op te halen.

De Corona pandemie kan de kledinginzameling nog dwarsbomen. Wanneer de regels rond Corona wijzigen, dan dienen wij deze ook in acht te nemen. Dus bij twijfel of de actie wel doorgaat, is het advies om onze website (www.stichtingCOEN.nl) te raadplegen. Of neem contact op met Gerard van Veelen (06-27061280) of Henk van Asperen (033-2457670).